Chefs de tres furanchos de Redondela, Vigo e Bueu falan das súas xornadas
Ver galería >
Chefs de tres locais de Redondela, Vigo e Bueu falan das súas estresantes pero felices xornadas
Comensais do Furancho Maceiriña
Pablo Hernández
Chefs de tres locais de Redondela, Vigo e Bueu falan das súas estresantes pero felices xornadas
As cociñeiras do Furancho A de Marga en Redondela
Mar M.
Chefs de tres locais de Redondela, Vigo e Bueu falan das súas estresantes pero felices xornadas
Mesa no Furancho A de Marga
Mar M.
Chefs de tres locais de Redondela, Vigo e Bueu falan das súas estresantes pero felices xornadas
Mari Castro prana 40 quilos de patacas ao día
Mar M.
Chefs de tres locais de Redondela, Vigo e Bueu falan das súas estresantes pero felices xornadas
Castro, cociñeira do Furancho de Maceiriña
Mar M.
Chefs de tres locais de Redondela, Vigo e Bueu falan das súas estresantes pero felices xornadas
O adegueiro Manuel Costas
Mar M.
Chefs de tres locais de Redondela, Vigo e Bueu falan das súas estresantes pero felices xornadas
Na cociña do Furancho de Paco
Gonzalo Núñez
Chefs de tres locais de Redondela, Vigo e Bueu falan das súas estresantes pero felices xornadas
O equipo do Furancho de Paco
Gonzalo Núñez
Chefs de tres locais de Redondela, Vigo e Bueu falan das súas estresantes pero felices xornadas
Viandas do Furancho de Paco
Gonzalo Núñez
Chefs de tres locais de Redondela, Vigo e Bueu falan das súas estresantes pero felices xornadas